“LETTERPRESS” de nieuwe benadering van een oude, traditionele druktechniek
Eerst was er de boekdrukkunst, na vijf eeuwen werd dit overgenomen door de offsetdruk en nu dreigt dit op zijn beurt weer te worden verdrongen door het digitale drukken en niet in de laatste plaats het internet.

Als traditionele drukker ben ik altijd op zoek naar technieken om het drukwerk te verfraaien en exclusiever te maken. In Amerika en Engeland wordt boekdruk al enige tijd gebruikt om drie-dimentionaal drukwerk te maken, toen ik dit voor de eerste keer zag werd ik er gelijk door gegrepen. Het juiste papier vinden was nog even een probleem, maar als een “soort van wondertje” ontmoette ik Christiaan Janssen een leverancier van bijzondere papier-soorten. Ik zocht het juiste papier en hij zocht iemand die het met de letterpress techniek kon bedrukken. Toeval? Geenszins, dit mooie product wordt al overal in ons kleine landje gezocht.
Een oude techniek in een nieuw jasje
Echte oude boekdruk persen zorgen samen met het vakmanschap van de drukker voor de best mogelijke kwaliteit.

Met zoveel aandacht en liefde voor het ambacht wordt er bijna niet meer gedrukt. Als er bij u een baby op komst is, is Kaartje van Lydia zeker een aanrader.

In landen als Amerika en Engeland wordt het al een aantal jaren gedrukt en goed verkocht, maar u als klant hoeft er nu niet meer voor over de grens,

de Ambachtelijke drukkerij
is de specialist als het gaat om LETTERPRESS.

Portfolio
de Ambachtelijke drukkerij
Contact