Het ontwerp

Onze drukkerij is oorspronkelijk ingericht om van het ontwerp, dat veelal door diverse ontwerpbureaus wordt aangeleverd, een kaart te maken.

 

Een ontwerp is meestal iets heel persoonlijks.

Welke kleur vind je mooi, welk lettertype vind je mooi, wil je de tekst graag groot of juist heel klein? Het is zelfs zo dat een lettertype in de ene kleur mooier lijkt dan in een andere kleur.

Het zijn allemaal details die maken of een ontwerp je aanspreekt of juist niet. Als je nog geen goed beeld hebt van wat je precies wilt, is ontwerpen een zeer tijdrovende klus.

Letterlijk een vak apart.

 

Ontwerpers hebben meestal een eigen stijl, maar zij weten wel de ins en outs over hoe je de lay-out vorm geeft. Welke lettertypes goed bij elkaar passen etc. Maar wat mooi is of niet, is en blijft een kwestie van persoonlijke smaak.

Hoewel wij over voldoende ervaring beschikken om een ontwerp voor u te creëren, wij zijn geen ontwerpers.

 

Vind u dit geen probleem? En vindt u het leuk om samen met de drukker een dagdeel of 2 samen achter de computer door te brengen, bel ons dan voor een afspraak. U kunt zelf aangeven wanneer dit voor u het beste uitkomt. 's Avonds of in het weekend is ook mogelijk!


U kunt ook een kijkje nemen op de website van Kaartje van Lydia of BuroBuro voor een ontwerp.