Ontwerp(st)ers/collega's

Kaartje van Lydia

Wij drukken al jaren alle geboortekaartjes voor 'Kaartje van Lydia'. 'Kaartje van Lydia' specialiseert zich in nostalgische, vintage ontwerpen maar ook voor hippe, geheel nieuw ontworpen kaartjes kun je bij haar terecht. Zoek je inspiratie of heb je al een leuk idee dat ter uitvoering gebracht moet worden? Lydia helpt je heel graag verder. Zodra je kindje geboren is, zorgen wij dat het kaartje daarna uiteraard ambachtelijk gedrukt wordt. Op deze manier staat onze expertise optimaal tot je beschikking en wordt alles tot in de puntjes voor je verzorgd.

www.kaartjevanlydia.nl

 


BuroBuro

Creativiteit maakt het product. Dat is de denkwijze van BuroBuro.
Dit grafisch ontwerpbureau helpt in jouw zoektocht naar een unieke huisstijl, het perfecte logo, de juiste lay-out van een website of andere communicatie-uitingen.

www.buroburo.eu


Drukkerij Krijgsman

Voor drukwerk en meer in het centrum van Alkmaar.

krijgsmandrukwerk.nl


Studio Imara

Onder de naam Imaraland maakt studio Imara een uniek ontwerp voor een belangrijk moment in jullie leven. Een kaartje en/of een pakket paper goods voor jullie bruiloft, feest of de geboorte van een kindje. Ze maakt gebruik van mooi papier, fijne illustraties, grafische patroontjes en bijzondere lettertypes. Het kan zijn dat je een speciaal plaatje dat je bijvoorbeeld in de babykamer hebt wilt laten terugkomen in het kaartje. Studio Imara maakt een verhaaltje op papier rondom het voor jullie zo speciale beeld. Voor de styling van jouw interieur of specifieke ruimte, zoals de kinderkamer, kun je ook bij mij terecht.

StudioImara.nl

Ook interessant

Christiaan Janssen

Al 25 jaar een begrip. Voor de mooiste papiersoorten, sommige zelfs in wel 50 verschillende kleuren, vertrouwen wij op Christiaan.

Voor meer informatie:

christiaanjanssen


Jip

Jip uit Joure is een groothandel in van alles wat je als ondernemer nodig kunt hebben. Van plakband tot roldeurkasten en nog veel meer!!

jipsnel.nl


doordropshop


Wil je hier hier ook tussen staan?

Laat het ons dan weten.